C-MODULAR

CMODULAR_BRANDING_LOGO_SIGNATURES-176_v3

Wij bouwen uw nieuwe kantoor, tuinhuis, gardenpod, schuurwoning of elke andere tuinunit die u wenst; volledig turnkey geleverd.

Interesse in de mogelijkheden?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op

  Kwaliteit Voorop

  Hoogwaardige materialen en kwaliteitscontrole in de productie.

  Industrieel Bouwen

  Standaardisatie, maar volledig volgens uw wensen.

  Snelle Levertijd

  4.000 m² productie ruimte in Nederland met 5 teams die voor u klaar staan.

  Duurzaam

  Onze lichtstalen frameconstructie gaat langer dan 30 jaar mee

  Waarom een tuinunit?

  Bij C-MODULAR geloven we dat uw tuin een verlengstuk moet zijn van uw woonruimte. Onze hoogwaardige, duurzame en functionele tuinunits verbeteren uw leefomgeving en bieden veelzijdige oplossingen voor extra ruimte en comfort.

  Extra Ruimte en Flexibiliteit: Een tuinunit biedt extra ruimte zonder ingrijpende verbouwingen aan uw huis. Het kan dienen als kantoor, gastenverblijf, fitnessruimte of creatieve studio, aangepast aan uw veranderende behoeften.

  Rust en Focus: Een tuinunit biedt een geïsoleerde en serene omgeving, ideaal voor concentratie en ontspanning. Het creëert een perfecte balans tussen binnen- en buitenleven, waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

  Waardevermeerdering van Uw Woning: Een goed ontworpen tuinunit verhoogt de waarde van uw woning. Het biedt praktische voordelen en voegt esthetische waarde toe aan uw tuin en woning.

  Milieuvriendelijke Keuze: Onze tuinunits zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. We gebruiken lichtstalen frames en modulaire bouwtechnieken om afval te minimaliseren en de milieu-impact te verlagen.

  Hoe Doen Wij Dit?

  Ongeëvenaarde Kwaliteit en Strenge Controle

  We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat onze bouwwerken voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Elk project ondergaat strenge kwaliteitscontroles om duurzaamheid en veiligheid te garanderen.

  Efficiënt Industrieel Bouwen in een Gecontroleerde Omgeving

  Onze modulaire bouwelementen worden in een gecontroleerde fabrieksomgeving geproduceerd. Dit zorgt voor precisie, consistentie en minder bouwafval. Door het industrieel bouwproces kunnen we efficiënt en met hoge kwaliteit produceren.

  Supersnelle Levering en Minimale Arbeid op Locatie

  Dankzij onze modulaire bouwmethode kunnen we projecten aanzienlijk sneller opleveren dan traditionele bouwmethoden. De elementen worden vooraf gefabriceerd, als een geheel geleverd en geplaatst, wat zorgt voor minimale arbeid op locatie en de bouwtijd verkort.

  Duurzame Bouwmethoden voor een Groene Toekomst

  Wij kiezen voor lichtstalen frames vanwege hun lange levensduur en recycleerbaarheid. Dit maakt onze bouwwerken niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk. Daarnaast minimaliseert ons efficiënte bouwproces de milieu-impact.

  Mini Oasis

  €19.990 excl. btw

   

  Afmetingen:
  B 3,00m x D 3,50m x H 3,50


  Opties:
  – Kleuren Composiet: Donker Wengé, Amber Eiken, Leigrijs Eiken

  – Afwerking: Thermowood Ayous

  – Verwarming: Airco, elektrische vloerverwarming

  – Verlichting: Extra verlichting (binnen/buiten)

  – Elektra: Extra elektra aansluitpunten

   

  Comfort Cabin

  €25.990 excl. btw

   

  Afmetingen:
  B 4,80m x D 3,50m x H 3,50


  Opties:
  – Kleuren Composiet: Donker Wengé, Amber Eiken, Leigrijs Eiken

  – Afwerking: Thermowood Ayous

  – Verwarming: Airco, elektrische vloerverwarming

  – Verlichting: Extra verlichting (binnen/buiten)

  – Elektra: Extra elektra aansluitpunten

  – Wanden: Binnenwanden GRATIS naar wens gemaakt

  – Keuken: Koelkast, wasbak, keukenkast (beneden + boven) – 2,4m breed

  – Badkamer: Douchebak, doucheset, glazen douchewand, PVC wanden, wasbak, kraan en spiegel

  – Energie: Zonnepanelen

  Luxury Lodge

  €32.990 excl. btw

   

  Afmetingen:
  B 6,00m x D 3,50m x H 3,50

   

  Opties:
  – Kleuren Composiet: Donker Wengé, Amber Eiken, Leigrijs Eiken

  – Afwerking: Thermowood Ayous

  – Verwarming: Airco, elektrische vloerverwarming

  – Verlichting: Extra verlichting (binnen/buiten)

  – Elektra: Extra elektra aansluitpunten

  – Wanden: Binnenwanden GRATIS naar wens gemaakt

  – Keuken: Koelkast, wasbak, keukenkast (beneden + boven) – 2,4m breed

  – Badkamer: Douchebak, doucheset, glazen douchewand, PVC wanden, wasbak, kraan en spiegel

  – Energie: Zonnepanelen

  Wat Kunt U Verwachten?

  In onze standaarduitrusting zorgen wij voor:

  Isolatie & Elektra

  Minimaal voldoen aan de isolatienormen van het bouwbesluit, met hoogwaardig HR++ dubbelglas en geïntegreerde mechanische ventilatieroosters. Inclusief elektra-aansluiting met stopcontacten, lichtbronnen en een meterkast.

  Ruimte & Comfort

  Hoge plafonds (2,60m) creëren een luchtig en open gevoel, gecombineerd met een indrukwekkende vloer tot plafond raampui. Het PVC/SPC kliklaminaat zorgt voor een duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloeroplossing die zowel stijlvol als praktisch is.

  Dak & Fundering

  Een dak voorzien van dakgoten zorgt voor optimale waterafvoer, terwijl de fundering op schroefpalen is geplaatst zodat de unit eenvoudig verwijderd kan worden. Het dak is voorbereid voor de toekomstige installatie van zonnepanelen.

  Gevel& Afwerking

  Composiet gevelbekleding geeft uw unit een strakke en moderne uitstraling. Ons zelf geproduceerde metaal zetwerk zorgt voor een gedetailleerde en perfecte afwerking, waardoor elk detail zorgvuldig en uiterst professioneel wordt afgewerkt en geperfectioneerd.

  Laat uw wensen weten en ontvang een offerte

  Uitbreiden met extra opties

  • ThermoWood Ayous begeveling
  • Keuken
  • Badkamer/WC
  • Extra elektra aansluitpunten
  • Indeling van wanden
  • Airco (koelen/verwarmen)
  • CASCO oplevering
  • Buitenverlichting
  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming (elektrische)
  • Uw creatieve ideeën 

  De ervaring van onze klanten

  Ons nieuwe tuinhuis is schitterend en het hele proces was een plezier. De service was professioneel en klantgericht, met aandacht voor elk detail. De levering en installatie gingen snel en zonder problemen. We zijn erg tevreden met de kwaliteit en de uitstraling van ons tuinhuis. Dit bedrijf is absoluut een aanrader!
  Julia M.
  Middelburg
  We hebben een fantastisch tuinhuis ontvangen, precies zoals we hadden gehoopt. Het hele proces verliep soepel, van de offerte tot de oplevering. De communicatie was duidelijk en het team werkte efficiënt en netjes. Het tuinhuis is van hoge kwaliteit en de afwerking is perfect. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
  Lars D.
  Dordrecht
  De levering van ons tuinhuis was perfect getimed. De werknemers kwamen op het afgesproken tijdstip en werkten zeer efficiënt. Het resultaat is een prachtig tuinhuis dat volledig voldoet aan onze verwachtingen. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en het geheel is stevig en mooi afgewerkt. Een uitstekende service van begin tot eind.
  Tom S.
  Bergen op Zoom
  Ons nieuwe tuinhuis is een echte aanwinst voor onze tuin. De hele ervaring, van ontwerp tot installatie, was stressvrij en aangenaam. De medewerkers waren deskundig en gaven ons waardevolle adviezen. We waardeerden vooral hun flexibiliteit en bereidheid om aanpassingen door te voeren. Het eindresultaat is fantastisch en voldoet volledig aan onze verwachtingen.
  Peter van K.
  Zierikzee

  Even wat anders in uw eigen tuin

  Kies voor een tuinunit van C-MODULAR en transformeer uw tuin in een veelzijdige, bruikbare ruimte die u jarenlang plezier en comfort biedt. Wij combineren innovatie met betrouwbaarheid voor een hoogwaardige, duurzame en snel opgeleverde bouwoplossing.

  Heeft u andere vragen?

  Stel ze gerust, wij staan voor u klaar. Ons team helpt u met alle vragen beantwoorden. Zo heeft u alle duidelijkheid voor uw aankoop.